ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ |ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ : ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ BLUE STAR FERRIES

January 15, 2020

 

Στον στόλο της BLUE STAR FERRIES θα ενταχθούν διαδοχικά στο επόμενο χρονικό διάστημα τα αδελφάκια ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ .Τα αγαπημένα πλοία που τα αποκαλούμε χαιδευτικά και όχι άδικα ''Διαμάντι και Δελφίνι'' του Αιγαίου θα αποχωριστούν τα χρώματα της HSW ,τα αρχικά ονόματα τους αλλά και τα σινιάλα που φορούσαν όλα αυτά τα χρόνια .

 

Με την γενικευμένη συγχώνευση των δύο εταιριών στον όμιλο Attica Group όπου στεγάζονται .Η Blue Star Ferries κάνει την κίνηση <<ματ >> και 20 χρόνια σχεδόν μετά αποκτά τα BLUE STAR CHIOS και BLUE STAR MYKONOS όπως θα μετονομαστούν τους επόμενους μήνες . Παράλληλα τα πλοία θα βαφτούν στα χρώματα της Blue Star ,και τα όμορφα δελφινάκια θα δώσουν την θέση τους στο μπλε αστέρι στις τσιμινιέρες των δύω πλοίων .Ωστόσο εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές ,η εταιρία θα προχωρήσει αρχικά σε εγκατάσταση μονάδων scrubbers για την μείωση εκπομπή ρύπων ,αλλά και σε εσωτερικές αλλαγές που θα δεχθούν τα πλοία . Η πρώτη αλλαγή θα γίνει με το ΜΥΚΟΝΟΣ και θα ακολουθήσει και το ΧΙΟΣ .

Τα πλοία θα ενταχθούν στον στόλο της BLUE STAR FERRIES στηρίζοντας απόλυτα τις υπηρεσίες και την φιλοσοφία της εταιρίας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλοία του στόλου .

Ως εκ τούτου στην HELLENIC SEA WAYS θα παραμείνουν τα ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ ,ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ,ΑΡΙΑΔΝΗ ,τα flyingcats ,το Highspeed 4 ,και τα υδροπτέρυγα .


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

CLUB MED II : ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ

July 23, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts