ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΚΗ JADROLINIJA FERRIES

December 6, 2019


Το πρώτο πλοίο που έφερε ο πλοιοκτήτης  Σ. Φιλιάγκος ,F/B ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ και που δούλεψε  στις γραμμές Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου και Καβάλα Πρίνος φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν για την εταιρία thassoslink ,αφού το όμορφο αμφίδρομο πουλήθηκε πριν λίγες μέρες στην κροατικών συμφερόντων εταιρία JADROLINIJA .

Να θυμίσουμε πως υπήρχε έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα από την μέχρι πρότινος ακινησία του πλοίου στην Ν.Πέραμο αλλά και τις 3 συνεχόμενες μέρες παραμονής του πλοίου στην Καβάλα,γεγονός που δεν έχουμε συνηθίσει τα ferry boat να την επιλέγουν ,είτε για ακινησία είτε για διανυκτέρευση . 

Οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν και η παράδοση έγινε στην Καβάλα σήμερα ,ενώ μετά τις 12:00 το πλοίο αποχαιρέτησε το λιμάνι με 3 έντονους συριγμούς ως ένδειξη αποχαιρετισμού και ευχαριστιών προς το επιβατικό κοινό για την αποδοχή που έδειξαν στο πρώτο πλοίο του στόλου της thassoslink. 

Το πρώην STELIOS FILIAGKOS εμφανίζεται πλέον με το όνομα FAROS και σημαία Κροατίας στο Marrine Traffic . Το αμφίπλωρο FAROS θα συνδέει την πόλη του Split με το νησί Stari Gard το επόμενο άμεσο διάστημα .


Τέλος ακούγεται έντονα η αντικατάσταση με δύο άλλα νέα αμφίδρομα από την Σαλαμίνα ,χωρίς  βέβαια να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση .Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο !!!! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

CLUB MED II : ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ

July 23, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts