ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ :ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ Σ.ΦΙΛΙΑΓΚΟΥ

November 2, 2019

 
Πλώρη για την Κεραμωτή έχει βάλει αυτή την ώρα αναχωρώντας από την Σαλαμίνα το νέο απόκτημα της ThassosLink ''ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ'' .Το νέο πλοίο του ιδιοκτήτη και πλοιοκτήτη της εταιρίας Στέλιου Φιλιάγκου είναι το 3ο στον στόλο μετά τα Ε/Γ -Ο/Γ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ και Ε/Γ -Ο/Γ ΝΙΚΗΤΗΣ .

Το πλοίο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (πρώην) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ αναμένεται στο λιμάνι της Κεραμωτής την Κυριακή 3/11/19 μετά τις 20:00 το βράδυ σύμφωνα με το σύστημα που το εμφανίζει . Το ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ θα δρομολογηθεί μετά το αίτημα της εταιρίας στο Σ.Α.Σ και την αποδοχή του στην γραμμή Κεραμωτή - Λιμένας Θάσου και αργότερα και στην γραμμή Καβάλας Πρίνου . 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ανακατασκευάστηκε και μετασκευάστηκε στα ναυπηγεία Καπογιαννάτου ,τα οποία ανέβαζαν σχετικές φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook , με την πρόοδο εργασιών μέχρι την τελική καθέλκυση του .

Η έναρξη των δρομολογίων καθώς και οι πίνακες με τα δρομολόγια θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα 

Ας ελπίσουμε να σταθεί άξιο στην γραμμή και ας είναι καλοτάξιδο 

Το ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ έχει μήκος 51,05 μέτρα ,πλάτος 12 μέτρα ,μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 600 επιβάτες ,ενώ η μεταφορική του ικανότητα είναι στα 70 Ι.Χ ,η υπηρεσιακή του ταχύτητα είναι στους 10 κόμβους ,φέρει σημαία Ελλάδας και είναι κατασκευής 1979 .Πηγή φωτογραφίας : www.marinetraffic .com {@George Mertis}

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

CLUB MED II : ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ

July 23, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts