ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ 2019 : ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΨΥΛΛΩΝ

August 28, 2019 


Η είδηση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Πρωταπριλιάτικη, αλλά δυστυχώς δεν είναι! Πρόκειται για αληθινό γεγονός, που είναι σίγουρο ότι θα σχολιαστεί δεόντως όχι μόνο από την τοπική αθλητική κοινότητα, αλλά θα γίνει και Πανελλήνιο θέμα συζήτησης. Ο λόγος για τον… λόγο της αναβολής του ιστιοπλοϊκού αγώνα «4ο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Δήμου Παγγαίου (Optimist- Laser 4,7- RDL)» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου  στον κόλπο της Ν. Ηρακλείτσας, που δεν είναι άλλος από την παρουσία… ψύλλων στο χώρο!
 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ομίλου, το λιμανάκι της Ν. Ηρακλείτσας αυτή την εποχή έχει κατακλυστεί από ψύλλους, οι οποίοι πιθανόν προέρχονται από τις πάρα πολλές γάτες που κυκλοφορούν στην περιοχή και έχουν δημιουργήσει μια πολύ άσχημη κατάσταση.

 

Όποιες προσπάθειες και να γίνουν σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση, γι’ αυτό και προτιμήθηκε η λύση της αναβολής των αγώνων και η μετάθεση τους στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και όλοι ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα, σε ότι αφορά τον πληθυσμό των… ψύλλων!

 

Ο ΙΟΚ έχει υποβάλλει ήδη αίτημα για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων και περιμένει την επίσημη απάντηση.


Πηγή κειμένου : www.kavalapost.gr 
Πηγή φωτογραφίας : www. iode.club.gr

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

CLUB MED II : ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ

July 23, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts